Bimbam's
mailbox

Mail jouw vraag

Verjaardag in bimbam

Deze felicitatierubriek is bedoeld voor kinderen (t/m 12 jaar) die precies op de verschijningsdatum van BimBam jarig zijn. Deze data worden in BimBam, bij de rubriek “Gefeliciteerd”, aangegeven. Inzendingen worden geplaatst op volgorde van binnenkomst, dus wees er op tijd bij! Foto en felicitatie moeten vier weken voor de verjaardagsdatum binnen zijn.

Vraag een spreek-beurtpakket aan

Wil jij je spreekbeurt over BimBam houden? Dat kan! We hebben een compleet spreekbeurtpakket met duidelijke informatie, een origineel drukwerkvel, een leuke opdracht en een BimBam voor alle kinderen in de klas.

Vergeet je adres er niet bij te vermelden. En vertel ons ook hoeveel kinderen je in de klas hebt. Dan sturen we voor iedereen een exemplaar mee!

Spreekbeurt

Babbels

Heb je iets leuks te vertellen, zoek je een penvriend(in) of wil je een verzameling die je hebt aanvullen? Stuur ons dan een berichtje en wie weet zie je jouw berichtje binnenkort in de BimBam staan!

Mijn klas

Wil je de kinderen in jouw klas verrassen met een gratis BimBam? Laat ons dan weten hoeveel nummers we naar je mogen opsturen.

E-mail ons je naam, het aantal BimBams dat je nodig hebt, voor welke groep ze zijn en de naam en adresgegevens van je school.

Iets voor jou

Lezers vertellen over hun bijzondere hobby, hun ziekte, hun huisdier of hun broertje of zusje. Kortom: elk onderwerp komt in deze rubriek aan bod.

Mail naar BimBam!